16-09-2018 | 14:00 | John Elliott is een soulvolle artiest uit San Francisco (VS) die met hart en passie zijn nummers zingt.

John Elliott schrijft overtuigende liedjes die vaak onverwachte wendingen nemen om een ​​krachtige boodschap af te leveren. Chuck Schiele van The San Diego Troubadour schreef over de tekst van Elliott: “Ze komen binnen, maken hun punt, schudden je wakker, gaan naar buiten en nog voordat het liedje voorbij is verlang je al naar de volgende. Op deze manier houd John je krachtig bij de les!

Hij trad op in verschillende landen en in alle staten behalve op Hawaii. Zijn muziek is gebruikt in populaire tv-shows, waaronder Gray’s Anatomy en Californication.

In het laatste decennium bracht hij studioalbums uit op zijn eigen label (Garland Lane) en bereikte daardoor een steeds groter publiek. Alles kan worden gestreamd op zijn website (www.thehereafterishere.com/recordings) en talloze andere streamingstations. De nieuwste releases zijn een live versie (“Live in Austin”) en een compilatie (“The Greatest Recordings According to Me: 2003-2013”).

In het voorprogramma staan 2 andere singer songwriters:

Zippora Tieman is een singer/songwriter die de kunst verstaat observaties van haar binnen- en de buitenwereld te vangen in klein gehouden liedjes vol verwondering, met een snufje melancholie en een flinke scheut verlangen. Met haar prachtige warme en heldere stem vertolkt zij een repertoire van zichzelf en anderen en weet de luisteraar daarmee op het puntje van de stoel te krijgen.
Wat wil je, met een naam die ‘vogeltje’ betekent.

Sarah Sötemann:
Sensuele teksten met een jus van vrolijk cynisme.

Sarah Sötemannn laat zich niet in een hokje plaatsen. Haar gypsy ballades dansen tussen compromisloos volksvermaak, liefdevol theater en rauwe poëzie.
Laat je meevoeren door deze ongekuiste Don Quichotten, strijdend voor de liefde!

Toegang is gratis!