Dagprogramma

Voor mensen met een psychische of verstandelijke beperking biedt Tromptheater, onderdeel van Rondomzorg, een veilige en beschermende omgeving met uitdagende en afwisselende activiteiten. Geluids- en lichttechniek, muziek maken, creatieve activiteiten, klanten helpen achter de bar en balie en licht administratief werk. Er is voor veel mensen iets mogelijk. Er is een duidelijke dag- en weekstructuur, er zijn professionele begeleiders en er is een gedragswetenschapper die meekijkt en adviseert.

IK BEN OP MIJN PLEK

#RONDOMZORG #TROMPTHEATER

Tromptheater & Rondomzorg

Rondomzorg helpt bij het vinden en aanwenden van de eigenwijze weg van haar deelnemers. Dat gaat verder dan ‘zorgen voor’. Ook gaat het over hoe je je leven vorm kunt geven door zelfredzaam te zijn en hoe de deelnemers aan het roer kunnen staan van hun eigen leven. Rondomzorg biedt daarom onder andere vanuit Tromptheater een relevant en uitdagend aanbod.

#ARBEIDSTRAINING

Tromptheater biedt een beschermde en ontwikkelingsgerichte plek om beroepsvaardigheden te leren. We werken aan dingen als op tijd komen, goed met gereedschappen omgaan en sociale vaardigheden. Er wordt gewerkt in een 4 fasensysteem aan individuele doelen en werkpunten, volgens een zorgplan onder verantwoordelijkheid van een gedragswetenschapper. Arbeidstraining kan ook ingezet worden als begeleide stageplaats gekoppeld aan een beroepsopleiding.

MELD JE AAN VIA RONDOMZORG.NL >

#PARTICIPATIE

Tromptheater biedt voor een grote groep mensen participatieplaatsen in de vorm van vrijwilligerswerk, werkervaringsplaatsen en stageplaatsen. Voor mensen met een (arbeids)beperking s het vaak moeilijk om er (weer) tussen te komen. Door het beschermende karakter en de altijd aanwezige begeleiding kan Tromptheater een mooi opstapje zijn of een beschermde plek om een zinvolle dagvulling te hebben.

MELD JE AAN VIA RONDOMZORG.NL >

Meer weten over onze zorg?

Ga naar de website van Rondomzorg en lees meer over onze dagprogramma’s en zorg.

INGANG

via Kattencafé PoesPas
Noordvliet 11, Leeuwarden

CONTACT

POSTADRES

Postbus 2737
8901 AE Leeuwarden