Audiovisuele Producties

Hi muzikant, theatermaker / creatieveling! Zoek jij een ruimte om je album, live-recording of videoclip op te nemen? Bij Tromptheater in Leeuwarden kan alles. Samen met de deelnemers van Rondomzorg verzorgen we jouw opname tot in de puntjes.

Gelijk reserveren: reserveren@tromptheater.nl

ALBUM, LIVE-RECORDING OF VIDEOCLIP? HIER KAN ALLES

#tromptheater #audiovisueel

audio- en videorecording

We weten het als geen ander; als muzikant/theatermaker presteer je pas optimaal als jij je gedragen voelt. Daarom doen we er alles aan om jou, je band of gezelschap tijdens de opnames in de watten te leggen. We gaan dolgraag eerst met je in gesprek, want zo krijgen we duidelijk wat je wensen zijn, wat het eindresultaat is dat je voor ogen hebt en het allerleukste: hoe we daar komen. Tromptheater richt zich op kwaliteit en het proces richting het eindresultaat. Er is altijd een professionele audio engineer aanwezig en daarnaast zijn er deskundige assistenten en engineers; onze deelnemers.

audiovisuele producties

Van een dynamische clip tot de allermooiste promotie. Geen draaidag is hetzelfde. Met al meer dan zes jaar aan kennis op het gebied van audiovisuele producties beschikt het team van Tromptheater inmiddels over een flinke portie audio en visuele kennis. We filmen televisie & webcasting, videoclips en promotionele video’s (eventueel op locatie).

audio recording

Tromptheater is een verborgen schat in ús stadsje. De voormalige baptistenkerk heeft een prachtige akoestiek en is daarom zeer geschikt voor liveopnames of het opnemen van je album, EP of single. Kenmerkend aan onze recordings is dat we muzikaal luisteren. Het is mogelijk om je arrangement te combineren met horeca.

mastering

Wij masteren jouw opnames voor streaming services of CD.

#activiteitstreamen #koorzangstreamen

postproductie

Video editing, afmixen, toewerken naar een eindresultaat in een super relaxte omgeving.

Even bij ons binnen kijken?

Kom langs, bekijk de ruimte en maak kennis met ons team. We bespreken jouw wensen en denken graag met je mee om van jouw opname een succes te maken!

Neem contact op via 058 303 01 28 of mail naar reserveren@tromptheater.nl

INGANG

via Kattencafé PoesPas
Noordvliet 11, Leeuwarden

CONTACT

POSTADRES

Postbus 2737
8901 AE Leeuwarden