GENDERCAFÉ

Seizoen opening

Zaterdag 3 september / 19:30 – 21:30 uur

(consumpties zijn voor eigen rekening)

Ticket bestellen (gratis)

Gendercafé is een reeks inhoudelijke bijeenkomsten waar transgenders en non-binaire personen elkaar op een veilige, leuke en verrijkende manier ontmoeten. Ook iedereen die dat niet is, maar het onderwerp wel een warm hart toedraagt is welkom. Vanuit eenheid komen we samen om het met elkaar te hebben over onderwerpen die te maken hebben met gender en transitie. Ook gaan we leuke workshops houden! Voor komend seizoen staan thema’s op de planning als: make-up, seksualiteit, kledingadvies voor transgenders en transitie.

Gendercafé is een initiatief van Aukje en Remco, twee deelnemers bij Rondomzorg: ‘Het Gendercafé staat heel dicht bij onszelf. Het voelt heel bijzonder om dat te organiseren. Elke keer als we erover beginnen, dan stralen we!’

Workshops

Voor het Gendercafe worden er regelmatig workshops georganiseerd met diverse onderwerpen. Voorafgaand aan deze workshop eten wij gezamenlijk een drie gangen diner (soep, hoofdgerecht en toetje) voor een maatschappelijk bedrag van € 20. Hierbij zitten ook nog twee gratis consumptie munten bij.  

Onderwerpen die op de planning staan zijn:

  • Veiligheid
  • Kledingadvies
  • Make up advies

INGANG

Kattencafé PoesPas
Noordvliet 11, Leeuwarden

POSTADRES

Postbus 2737
8901 AE Leeuwarden