GENDERCAFÉ

Dress as who you are

Zaterdag 7 oktober / inloop tussen 13:00 – 16:00 uur

Gratis toegang en van tevoren reserveren is niet nodig
(consumpties zijn voor eigen rekening)

 

Vragen? Neem contact op

7 oktober: dress as who you are

Op 7 oktober is het weer tijd voor ons Gendercafé! Deze maand staat in het teken van het thema: Dress as who you are. Want wat betekent het om jezelf te kleden zoals je je van binnen voelt? Het Gendercafé is een veilige en inclusieve plek voor transgender mannen, vrouwen, non-binaire personen en iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp gender en transitie. Het is een plek waar we openlijk kunnen praten over de uitdagingen waar we tegenaan lopen en waar we elkaar kunnen steunen in het proces van zelfontdekking en acceptatie.

Dit keer willen we dieper ingaan op de rol van kleding in genderexpressie. Hoe kun je via kleding je ware zelf laten zien, ook als die niet binnen de traditionele genderrollen valt? Hoe kun je je comfortabel voelen in je eigen huid en je eigen kleding? Kom langs, deel je ervaringen en stel je vragen. Of je nu zelf transgender bent of er gewoon meer over wil leren, je bent van harte welkom.

Gendercafé is op inloop en de toegang is gratis. Van tevoren reserveren is niet nodig.

Gendercafé is een reeks inhoudelijke bijeenkomsten waar transgender mannen, vrouwen en non-binaire personen elkaar op een veilige, leuke en verrijkende manier ontmoeten. Ook iedereen die dat niet is, maar het onderwerp wel een warm hart toedraagt is welkom. Vanuit eenheid komen we samen om het met elkaar te hebben over onderwerpen die te maken hebben met gender en transitie. Ook gaan we leuke workshops houden! Voor komend seizoen staan thema’s op de planning als: make-up, seksualiteit, kledingadvies voor transgenders en transitie.

Gendercafé is een initiatief van Aukje en Remco, twee deelnemers bij Rondomzorg: ‘Het Gendercafé staat heel dicht bij onszelf. Het voelt heel bijzonder om dat te organiseren. Elke keer als we erover beginnen, dan stralen we!’

INGANG

Kattencafé PoesPas
Noordvliet 11, Leeuwarden

POSTADRES

Postbus 2737
8901 AE Leeuwarden