GENDERCAFÉ

Find your voice

Zaterdag 8 juni / inloop tussen 13:00 – 13:30 uur, einde 16:00 uur

Gratis toegang en van tevoren reserveren is niet nodig
(consumpties zijn voor eigen rekening)

 

Vragen? Neem contact op

8 juni: Find your voice

Sluit je aan op zaterdag 8 juni voor ons aankomende Gendercafé met als thema Find your voice. Tijdens deze bijzondere bijeenkomst zal logopediste Annemieke Hagendoorn-Hofstra aanwezig zijn. Zij is gespecialiseerd is in stemtransformatie en geeft ons uitleg hoe je de stem kan gebruiken om juist mannelijker of vrouwelijker te klinken. Deze sessie is bedoeld om je ware stem te vinden en te omarmen. Gendercafé is een veilige en ondersteunende omgeving waar open dialoog en persoonlijke groei worden aangemoedigd. Kom langs voor een middag vol interessante gesprekken, nieuwe inzichten en natuurlijk een gezellige sfeer.

Gendercafé is op inloop en de toegang is gratis. Van tevoren reserveren is niet nodig.

Gendercafé is een reeks inhoudelijke bijeenkomsten waar transgender mannen, vrouwen en non-binaire personen op een veilige, leuke en verrijkende manier in gesprek gaan. Ook iedereen die dat niet is, maar het onderwerp wel een warm hart toedraagt is welkom. Vanuit eenheid komen we samen om het met elkaar te hebben over onderwerpen die te maken hebben met gender en transitie. Ook gaan we leuke workshops houden! Voor komend seizoen staan thema’s op de planning als: make-up, seksualiteit, kledingadvies voor transgenders en transitie.

Gendercafé is een initiatief van Aukje en Remco, twee deelnemers bij Rondomzorg: ‘Het Gendercafé staat heel dicht bij onszelf. Het voelt heel bijzonder om dat te organiseren. Elke keer als we erover beginnen, dan stralen we!’

INGANG

via Kattencafé PoesPas
Noordvliet 11, Leeuwarden

CONTACT

POSTADRES

Postbus 2737
8901 AE Leeuwarden