GENDERCAFÉ

Dress to express

Zaterdag 9 maart / inloop tussen 13:00 – 13:30 uur, einde 16:00 uur

Gratis toegang en van tevoren reserveren is niet nodig
(consumpties zijn voor eigen rekening)

 

Vragen? Neem contact op

9 maart: dress to express

Komende Gendercafé staat helemaal in het teken van zelfexpressie door middel van kleding. Onder het thema “Dress to Express” nodigen we iedereen uit om te praten over hoe kleding een belangrijk onderdeel kan zijn van onze identiteit en genderexpressie. Of je nu houdt van uitgesproken outfits of juist liever kiest voor een meer ingetogen stijl, tijdens deze middag is er ruimte voor iedereen om te delen en te luisteren. Dus trek je favoriete outfit aan en kom langs voor een middag vol interessante gesprekken, nieuwe inzichten en natuurlijk een gezellige sfeer. 

Gendercafé is op inloop en de toegang is gratis. Van tevoren reserveren is niet nodig.

Gendercafé is een reeks inhoudelijke bijeenkomsten waar transgender mannen, vrouwen en non-binaire personen op een veilige, leuke en verrijkende manier in gesprek gaan. Ook iedereen die dat niet is, maar het onderwerp wel een warm hart toedraagt is welkom. Vanuit eenheid komen we samen om het met elkaar te hebben over onderwerpen die te maken hebben met gender en transitie. Ook gaan we leuke workshops houden! Voor komend seizoen staan thema’s op de planning als: make-up, seksualiteit, kledingadvies voor transgenders en transitie.

Gendercafé is een initiatief van Aukje en Remco, twee deelnemers bij Rondomzorg: ‘Het Gendercafé staat heel dicht bij onszelf. Het voelt heel bijzonder om dat te organiseren. Elke keer als we erover beginnen, dan stralen we!’

INGANG

Kattencafé PoesPas
Noordvliet 11, Leeuwarden

POSTADRES

Postbus 2737
8901 AE Leeuwarden