GENDERCAFÉ

workshop transgender styling

Zaterdag 3 december / inloop tussen 12:00 – 16:00 uur

Gratis toegang en van tevoren reserveren is niet nodig
(consumpties zijn voor eigen rekening)

 

Vragen? Neem contact op

3 December: Transgender styling
met Sylvia Kruissink

Aanstaande zaterdag 3 december 2022 staat in het teken van transgender styling. We zijn supertrots dat we Sylvia Kruissink van TransLifestyle te gast hebben! Zij staat de hele middag klaar om al jouw vragen over transgender styling te beantwoorden. Dat kan van alles zijn, waar jij tegenaanloopt. Van het maken van de juiste kledingkeuzes tot advies over make-up en haar; Sylvia denkt met je mee en adviseert. Ook kun je je nagels tegen een kleine vergoeding een fierce look geven dankzij nagelstylist Marion.

De transgender styling is op inloop en de toegang is gratis. Van tevoren reserveren is niet nodig.

Gendercafé is een reeks inhoudelijke bijeenkomsten waar transgender mannen, vrouwen en non-binaire personen elkaar op een veilige, leuke en verrijkende manier ontmoeten. Ook iedereen die dat niet is, maar het onderwerp wel een warm hart toedraagt is welkom. Vanuit eenheid komen we samen om het met elkaar te hebben over onderwerpen die te maken hebben met gender en transitie. Ook gaan we leuke workshops houden! Voor komend seizoen staan thema’s op de planning als: make-up, seksualiteit, kledingadvies voor transgenders en transitie.

Gendercafé is een initiatief van Aukje en Remco, twee deelnemers bij Rondomzorg: ‘Het Gendercafé staat heel dicht bij onszelf. Het voelt heel bijzonder om dat te organiseren. Elke keer als we erover beginnen, dan stralen we!’

INGANG

Kattencafé PoesPas
Noordvliet 11, Leeuwarden

POSTADRES

Postbus 2737
8901 AE Leeuwarden