Tromptheater: dé verborgen schat van de stad!

Ben je met je koor op zoek naar een repetitieruimte? Of heb je een theatergezelschap dat ‘s avonds bij elkaar komt? Tromptheater is dé verborgen schat van de stad waar jouw feest, trouwerij, bijeenkomst voor ondernemers of vergadering een onvergetelijke ervaring wordt.

Zaal huren in Leeuwarden

Bij Tromptheater werken vrijwilligers en deelnemers van Rondomzorg die waardevolle werkervaring opdoen. Samen met zorgprofessionals en ons horecateam zorgen zij voor een vlekkeloos verloop van jouw feest. Vier jouw trouwdag in onze prachtige Tromptheaterzaal met catering op maat. Ook voor inspirerende vergaderingen biedt onze sfeervolle zaal de perfecte setting, inclusief koffie, thee en lunchmogelijkheden, geregeld door Kattencafé Poespas.

Aan het centrum van Leeuwarden

Gelegen aan de rand van het bruisende centrum van Leeuwarden, is Tromptheater de ideale locatie voor jouw evenement. Bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto, bieden wij voldoende parkeergelegenheid voor jouw gasten. In de nabije omgeving zijn diverse hotels en restaurants te vinden, waardoor overnachten en dineren voor jouw gezelschap eenvoudig geregeld kan worden. Kies voor Tromptheater en maak van jouw bijeenkomst een onvergetelijke ervaring!

Veelgestelde vragen

Voor hoeveel personen is het Tromptheater geschikt?

De Tromptheaterzaal is te huren voor minimaal 10 personen en maximaal 75 personen. De Noordvlietzaal is te huren voor maximaal 50 personen. Het huren van beide zalen is mogelijk in overleg.

Welke technische faciliteiten biedt Tromptheaterzaal voor evenementen?

We bieden een volledig professioneel PA-systeem, inclusief podiumverlichting. Er is ook een beamer beschikbaar voor presentaties of visuele weergaven.

Mag ik zelf de aankleding van de zaal verzorgen?

Ja, je mag de aankleding van de zaal zelf verzorgen. We stemmen graag met je af wanneer je kunt komen om de zaal in te richten.

Hoe werkt het met eten en drinken tijdens mijn evenement en kan ik zelf mensen achter de bar zetten?

Drankjes kunnen aan de bar worden afgerekend of via een turflijst, die we later op factuur zetten. Het meebrengen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. We bieden catering via Poespas.

Onze bardienst wordt verricht door ons team van vrijwilligers, het is niet mogelijk om deze zelf te draaien.

Wanneer kan ik de zaal huren voor mijn evenement?

De zaal is doordeweeks beschikbaar in de avonden, tot maximaal 01:00 uur. In het weekend kan de zaal gehuurd worden van 09:00 uur tot 01:00 uur. Houd er rekening mee dat we overdag gedurende de werkweek niet beschikbaar zijn.

Wat kost het om de zaal te huren?

De kosten voor het huren van de zaal bedragen 200 euro per dagdeel. Dit is inclusief barpersoneel en techniek. Een dagdeel kan een ochtend, middag of avond zijn. Indien je de zaal langer wilt huren, betaal je voor meerdere dagdelen.

De voormalige kerk heeft een prachtige akoestiek en authentieke elementen

Informatie aanvragen

Voer je gegevens in en deel je wensen met ons. We nemen spoedig contact op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Offerte opvragen zaalhuur

INGANG

via Kattencafé PoesPas
Noordvliet 11, Leeuwarden

CONTACT

POSTADRES

Postbus 2737
8901 AE Leeuwarden