Livestream

Jouw cursus, lezing, vergadering of evenement live uitzenden? Neem al jouw gasten en cursisten mee in het verhaal tijdens je eigen, professionele livestream!

Gelijk reserveren: reserveren@tromptheater.nl

LIVESTREAM UITZENDEN? HIER KAN ALLES

#tromptheater #livestream

FOCUS & CONTACT

De livestream die jij gaat opnemen vindt plaats in één van onze twee zalen en wordt volledig verzorgd door een professioneel team, waaronder deelnemers van Rondomzorg. Jij kunt je richten op de inhoud: Je bent in contact met je online volgers en kan je volledig focussen op het programma. 

TRAINING & CURSUS

Houd je training of cursus digitaal en train je cursisten vanuit de professionele setting. De training nemen we voor je op, zodat jij en de cursisten die ook later kunnen terugkijken.

STREAMEN IN DE DOORBRAAK

De Doorbraak is een gemoedelijke ruimte waar je naast online bezoek ook echt bezoek kunt ontvangen, dat aan de zijlijn meekijkt. Ideaal voor vergaderingen en trainingen die gebaat zijn bij een huiselijke setting.

#trainingstreamen #vergaderingstreamen

STREAMEN IN DE TROMPTHEATERZAAL

Onze Tromptheaterzaal dankt haar ambiance aan het kerkje. De ruimte is groot en dat maakt het streamen van een sportsessie of actieve training ideaal. De akoestiek is prachtig, waardoor ook het oefenen met een koor prettig is voor een livestream.

#activiteitstreamen #koorzangstreamen

PROFESSIONEEL

Tijdens het streamen van jouw event heb je alle handen vrij. Je bent duidelijk verstaanbaar, dankzij de headset microfoon. Ondertussen worden beeld en geluid zorgvuldig voor je gemonitord in onze technische ruimte.

Even bij ons binnen kijken?

Kom langs, bekijk de zalen en maak kennis met ons team. We bespreken jouw wensen en denken graag met je mee om van jouw livestream een succes te maken!

Neem contact op via 058 303 01 28 of mail naar reserveren@tromptheater.nl

INGANG

via Kattencafé PoesPas
Noordvliet 11, Leeuwarden

CONTACT

POSTADRES

Postbus 2737
8901 AE Leeuwarden