Zaalverhuur

Door te werken bij Tromptheater doen onze vrijwilligers en deelnemers relevante werkervaring op. Samen met de zorgprofessionals en ons horecateam runnen wij de feesten en evenementen bij Tromptheater. Onze twee zalen zijn te huren voor allerlei bijeenkomsten. Ben je met je koor op zoek naar een repetitieruimte? Of heb je een theatergezelschap dat ‘s avonds bij elkaar komt? Tromptheater is een plek met een goede akoestiek. Van een netwerkbijeenkomst voor ondernemers tot feesten en cursussen.

We adviseren je graag welke zaal voor jouw feest of evenement het meest geschikt is. Neem contact op via reserveren@tromptheater.nl

DE DOORBRAAK

#VERGADEREN #CURSUSSEN #VERJAARDAG #FEEST #CATERING

TROMPTHEATERZAAL

#TROUWEN #OPTREDEN #EVENEMENT #RECORDING #BIJEENKOMST

#FEEST

Jouw feest wordt onvergetelijk bij Tromptheater. Je organiseert je feest al vanaf 10 personen. Zin om je verjaardag buitenshuis te vieren of heb je een themafeest, kinderfeest of personeelsuitje? De deelnemers en vrijwilligers binnen Tromptheater zorgen ervoor dat jij en je gezelschap zorgeloos kunnen genieten van een prachtig feest.

#TROUWERIJ

Tromptheater; een verborgen schat in de stad. De voormalige baptistenkerk heeft een mooie akoestiek en een aantal authentieke elementen zijn behouden, zoals glas in lood ramen. Tromptheater wordt voor jouw trouwerij omgetoverd tot prachtige trouwzaal. Alles, waaronder de catering, kan geheel naar jullie wensen. Voor een fantastisch feest hebben we alle ervaring in huis zodat jullie trouwdag er één wordt om nooit te vergeten!

#STUDIO

Wil je met je band of theatergezelschap een demo, album of videoclip opnemen? Wil je optreden in Tromptheater en hier een video- of audioregistratie van? Dit is mogelijk! We kunnen 32 sporen en met drie camera’s gelijktijdig opnemen. We werken met Steinberg Cubase 10.5 en Adobe Premiere. Er zijn ervaren studio- en videotechnici, producers en regisseurs aanwezig om je ideeën te produceren en je te ondersteunen.

#BIJEENKOMST

Tromptheater is een plek met een goede akoestiek. Ben je met je koor op zoek naar een repetitieruimte? Of heb je een theatergezelschap dat ‘s avonds bij elkaar komt? De Tromptheaterzaal is te huren voor allerlei bijeenkomsten. Van een netwerkbijeenkomst voor ondernemers tot beoefenaars van een sport of hobby. Wil je meer informatie over de grootte van de zaal en de faciliteiten?

#OPTREDEN

Organiseer jij een optreden en zoek je daarvoor een ruimte? Tromptheater beschikt over professionele faciliteiten (audio, licht, presentatie, video, streaming, recording) en kan je optimaal ondersteunen. Het publiek belandt bij Tromptheater in een huiselijke intieme setting met een bijzonder fijne akoestiek waardoor een huiskamergevoel opgeroepen wordt en het publiek jou als artiest van dichtbij kan meemaken.

KOM TOT DE KERN

#TROMPTHEATER #BIJEENKOMST

#VERGADEREN

Vergader met je collega’s dit keer eens op een bijzondere locatie. Vergaderen in Tromptheater is sfeervol en inspirerend. Kom tot de kern! Vergaderingen worden bij Tromptheater weer effectief. We ondersteunen jullie vergadering met koffie en thee. Ook bieden wij de mogelijkheid tot lunchen rondom het vergaderen.

 

Even bij ons binnen kijken?

Kom langs, bekijk de zalen en maak kennis met ons team. We bespreken jouw wensen en denken graag met je mee om jouw feest of evenement onvergetelijk te maken.

Neem contact op via reserveren@tromptheater.nl.

INGANG

Kattencafé PoesPas
Noordvliet 11, Leeuwarden

POSTADRES

Postbus 2737
8901 AE Leeuwarden