Over Ons

Het TrompTheater is een Leeuwarder theater initiatief dat zich o.a. richt op nieuw talent. Het biedt, in eerste instantie twee-wekelijks, plaats aan getalenteerde, theatermakers, kleinkunst-artiesten, bands en acts uit Friesland. Deze optredens zullen aangevuld worden met aansprekende acts en theater uit binnen- en misschien in de toekomst uit het buitenland.

Verrassend en Intiem
TrompTheater wil haar publiek een verassende en uitdagende ervaring bieden. Daarnaast nodigt onze ruimte uit tot intimiteit. Om die reden willen wij bands die bij ons spelen uit hun comfortzone halen. Ze moeten unplugged / akoestisch spelen. Dit mag wel licht versterkt worden uiteraard, via de aanwezige PA installatie. Ook willen wij ruimte bieden voor Cabaret, Standup Comedians en andere kleine Theatergezelschappen.

Vrijwilligers, stagiaires en cliënten
Tromptheater is een initiatief van zorginstelling Rondomzorg. Zie onze website www.rondomzorg.nl voor ons specifieke aanbod en doelgroep. Cliënten vanuit Rondomzorg kunnen in overleg een plek krijgen bij Platform Tromptheater. Dit kan diverse functies hebben: dagbesteding, vorming, ervaringsplaats of arbeidstraining.

Naast onze eigen klanten die een plek krijgen voor een zingevende ervaring biedt het TrompTheater ruimte voor vrijwilligers. Ook is er gelegenheid voor stagiaires van bovengenoemde opleidingen (denk aan theatertechniek, programmering en organisatie, pr, etc.). Iedereen is welkom om te solliciteren voor een vrijwilligers-/stagefunctie.

Algemene Informatie
Parkeren: Het TrompTheater ligt op loopafstand van verschillende parkeergarages. De dichtstbijzijnde parkeergarage is die aan de Hoekstersingel.
Voor meer informatie over parkeren kijk op www.parkeergaragesleeuwarden.nl