Verhuur Geluid en Licht

Algemeen

Voor grote en kleine evenementen kunt u diverse apparatuur bij ons huren. Wij verhuren alleen inclusief bediening, het gaat ons met name om de dienstverlening en niet om het verhuren van losse spullen. Tromptheater beschikt over geluid- en lichtsets, presentatieapparatuur, opnamesets. Wanneer wij apparatuur tekort komen werken wij samen met GV Stage equipment uit Leeuwarden. Samen met hen kunnen wij (bijna) alles op facilitair gebied.

Bediening

Voor de bediening zet Tromptheater ervaren geluids- en lichttechnici in. Daarnaast werken wij met cliënten van Rondomzorg die én een interne opleiding hebben gehad én vaak veel ervaring hebben in het verzorgen van licht en geluid. Het zijn mensen met een arbeidsbeperking die op deze wijze (zeer) zinvolle en aansprekende taken doen. Als u ons inhuurt voor een evenement dan zorgen wij ervoor dat u vanaf het begin tot het eind in de watten word gelegd. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken wij zorgen voor het vervoer wij bouwen alles op wij breken alles weer af wij zorgen voor de beste licht en geluidstechnici.

 

Voor tarieven en meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

E-mail tromptheater@www.tromptheater.nl                                                                                    Bellen mag natuurlijk ook telefoon 058-3030128